Wegtransport Italië, Spanje, Portugal, Groot-Brittannië, Turkije, Scandinavië, de Baltische staten, Rusland en meer.

Wegtransport Italië & EU bij ALPI Netherlands B.V.

Wegtransport Italië, EU & Groupage dienst

Wegtransport Italië - Full Truck Load (FTL)Alpi helpt u bij uw wegtransport Italië en overige landen binnen Europa. Vandaag de dag wordt het overgrote deel van de goederen via de weg vervoerd. Dit komt doordat wegtransport een snelle en goedkope manier van vervoeren is. Wij bieden u een centrale locatie en verschillende groupage diensten. Wanneer uw zending te klein is om een gehele vrachtwagen te vullen, combineren wij uw zending met andere die dezelfde bestemming hebben, zodat u alleen hoeft te betalen voor de ruimte die uw goederen innemen. Onze groupage diensten hebben snelle doorreistijden en meerdere vertrektijden per week, van en naar verschillende landen waaronder Italië, Spanje, Portugal, Groot-Brittannië, Turkije, Scandinavië, de Baltische staten, Rusland en nog veel meer. Naast de bovengenoemde groupage diensten kunnen wij ook naar andere landen verzenden die vanuit Nederland toegankelijk zijn.

Wegtransport Italië & Full truck load

Of het nu gaat om kleine of grote zendingen, wij vervoeren uw goederen van en naar onze bestemmingen in Europa. Naast groupage diensten bieden wij ook diensten voor Full Turckload aan (FTL), ook bekend als compleetladingen. Indien uw zending genoeg goederen bevat om een gehele vrachtwagen te vullen, versturen wij deze full truckload naar de bestemming. Het voordeel van Full Truckload is dat het minder lang duurt voordat een vrachtwagen is gevuld met goederen en dat de zending slechts één bestemming heeft.

Internationaal netwerk

Wegtransport Italië Expressdienst Alpi NederlandVerder beschikken wij over een internationaal netwerk van koerier- en pakketdiensten, die u verzekert van een optimale en professionele service. Onze wegtransport diensten bestaan uit een geïntegreerde deur-tot-deur-oplossing met vooraf bepaalde levertijden tegen concurrerende tarieven. Wilt u iets verzenden binnen de Benelux? Dan worden uw zendingen dezelfde dag opgehaald en de volgende werkdag al geleverd op hun bestemming. Andere zendingen binnen Europa worden binnen 72 uur na de afhandeling bezorgd.

Met onze wegtransport diensten zorgen wij ervoor dat uw goederen aankomen op hun bestemming, of u nu binnenlandse of internationale zaken doet. Ook voor dringende zendingen bent u bij ons aan het juiste adres. Voor het verzenden van brieven, pakketten en grotere palletzendingen kunnen wij voor u express leveringen verzorgen, zodat uw goederen snel op hun bestemming aankomen.

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op of vraag een prijsopgave aan.

Wilt u iets verzenden? Vraag dan een prijsopgave aan.

Bent u benieuwd naar onze tarieven? Wij beantwoorden al uw vragen en maken graag een vrijblijvende offerte voor u op.

Wegtransport-Italië-groupage-diensten

Wegtransport Italië &
Groupage diensten

2-3 vertrektijden per week

Wegtransport-binnenlandse-distributie

Binnenlandse Distributie
& Opslag

Dagelijks

Wegtransport-Italië-express-leveringen

Express Leveringen
Italië & Europa

Dagelijks

Wegtransport-Italië-Full-Truck-Load

FTL: Full Truckload
Italië & Europa

Dagelijks

Informatie aanvraag wegtransport


Veelgestelde vragen

Heeft u nog vragen?

U kunt een online formulier invullen of een mail sturen.

Wij bieden opslagfaciliteiten voor douanegoederen, pallets en beveiligde opslagruimte.

Wij zijn wereldwijd actief via een netwerk van eigen kantoren en agenten. Echter, er ligt een sterke focus op transport naar Italië vanwege onze Italiaanse roots.

Natuurlijk, maar we kunnen het ook direct naar u verzenden. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Bij verzendingen vanuit Italië ontvangt u automatisch een voorafgaand bericht wanneer uw zending aankomt. Neem voor alle overige zendingen contact met ons op.

SERVICE

Wij staan wereldwijd bekend om ons vermogen om in te spelen op de specifieke logistieke behoeften van onze klanten.

Snelle Levertijden

Profiteer van elke innovatie, of het nu gaat om een eenvoudige uitbreiding van onze lucht- en zeevracht producten, of een ontwikkeling in magazijnbeheer.

24/7 Support

Ons team staat altijd klaar om met passie oplossingen te vinden die uw bedrijf ondersteunen.