Voor al uw transport van en naar Italië

Transport Italie bij ALPI Netherlands B.V.

Specialist in transport naar Italië

Transport Italie nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze expertise ligt bij transport naar Italië. Als onderdeel van de beroemde logistieke dienstverlener Albini & Pitigliani, ook wel bekend als Alpi World, hebben wij een sterke positie in de markt behaald. Door ons uitgebreide netwerk in Italië en ervaring in grond-, lucht- en zeevervoer zijn wij uitermate geschikt voor uw transport van en naar Italie. De combinatie van ons sterke netwerk in Italië, eigen (douane) loods van ruim 6.200 vierkante meter in Zaandam met een korte afstand van zowel zee- als luchthavens zorgt ervoor dat wij uw transport perfect kunnen afhandelen. Wereldwijd staan wij bekend om ons vermogen om in te spelen op de specifieke logistieke en doorstuur behoeften van onze klanten.

Transport Italie opties

Wij bieden verschillende soorten transport aan voor uw zendingen van en naar Italië. Bij ons heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor wegtransport naar Italie, luchtvracht naar Italie en zeevracht naar Italie of een combinatie hiervan. Bij verzendingen vanuit Italië ontvangt u automatisch een voorafgaand bericht wanneer uw zending aankomt.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag direct eenvoudig een vrijblijvende offerte aan.

Vrijblijvend adviesgesprek Transport Italie

Heeft u een specifieke vraag, een uitdaging of bijzondere vracht naar Italië? Schroom dan niet om een gratis vrijblijvend adviesgesprek met ons in te plannen. U kunt dit eenvoudig zelf doen met onze online agenda.

Transport Italie offerte aanvragen. Snel en eenvoudig aanvragen.

Bent u benieuwd naar onze Italië tarieven? Wij beantwoorden al uw vragen en maken graag een vrijblijvende offerte voor u op.

transport italie

Wereldwijd expediteurs netwerk

transport-italie

Transport Italie

Informatie Aanvraag


Veelgestelde vragen

Heeft u nog vragen?

U kunt een online formulier invullen of een mail sturen.

Wij bieden opslagfaciliteiten voor douanegoederen, pallets en beveiligde opslagruimte.

Wij zijn wereldwijd actief via een netwerk van eigen kantoren en agenten. Italië transport is slechts één van onze specialiteiten.

Natuurlijk, maar we kunnen het ook direct naar u verzenden. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Bij verzendingen vanuit Italië ontvangt u automatisch een voorafgaand bericht wanneer uw zending aankomt. Neem voor alle overige zendingen contact met ons op.

SERVICE

Wij staan wereldwijd bekend om ons vermogen om in te spelen op de specifieke logistieke behoeften van onze klanten.

Snelle Levertijden

Profiteer van elke innovatie, of het nu gaat om een eenvoudige uitbreiding van onze lucht- en zeevracht producten, of een ontwikkeling in magazijnbeheer.

24/7 Support

Ons team staat altijd klaar om met passie oplossingen te vinden die uw bedrijf ondersteunen.