Voor al uw behoeften die verder gaan dan alleen logistiek

Eén persoon die voor al uw behoeften zorgt

Heeft u vaak meerdere contacten nodig bij uw logistieke partner(s)? Wij maken uw leven een beetje makkelijker door één persoon aan te wijzen die voor al uw behoeften zorgt. Daarnaast bieden wij een centrale locatie voor het volledige bereik van logistieke eisen en bieden wij buitenlandse bedrijven de mogelijkheid van fiscale vertegenwoordiging. Wanneer u, als buitenlands bedrijf, goederen wilt exporteren naar landen binnen Europa krijgt u te maken met BTW. Zonder de benodigde kennis kan dit een complex en risicovol proces zijn.Wij bieden buitenlandse bedrijven dan ook de mogelijkheid van fiscale vertegenwoordiging aan en kunnen optreden als algemene fiscale vertegenwoordiger of beperkte fiscale vertegenwoordiger. Doordat wij de meeste procedures voor u verzorgen, worden deze complexe belastingprocedures voor u vereenvoudigd. Bent u benieuwd wat dit betekent en of het voor u interessant kan zijn? Neem dan contact met ons op.

Creativity is an import-export business.” – Ethan Zuckerman

Algemene en beperkte fiscale vertegenwoordiging

Als uw AFV kunnen wij optreden voor alle leveringen en diensten waarvoor BTW betaald moet worden, intracommunautaire verwervingen en import uit niet-EU-landen. Wij zorgen ervoor dat alle processen snel en betrouwbaar verlopen. Als douane-expediteur én logistiek bedrijf hebben we alle kennis in huis om u te vertegenwoordigen wanneer BFV wettelijk niet mogelijk is.

Onder bepaalde condities hoeft er bij het invoeren van goederen in Nederland géén invoer BTW betaald te worden. Als uw BFV kunnen wij optreden voor zowel de invoer van goederen als de daarop volgende levering van die goederen. Wij regelen dat uw goederen met BFV vrij zijn en willekeurig vervoerd mogen worden zonder toezicht door de douane.

AEO-C certificaat

Naar aanleiding van de aanslagen in New York op 11 september 2001 is de internationale aandacht voor veiligheid flink aangescherpt en is het AEO-C certificaat in het leven geroepen. Om in aanmerking te komen voor een AEO-status moet een bedrijf voldoen aan een aantal eisen. Een AEO-C certificaat wordt dan ook pas na een grondig onderzoek toegekend. In 2011 hebben we het AEO-C certificaat behaald. Hiermee heeft het Nederlandse douanekantoor bevestigd dat zij ons als een betrouwbare partner zien. Deze status geeft ons, in combinatie met onze eigen douane-entrepot, bepaalde voordelen waardoor wij sneller en krachtiger werken.

Wilt u meer informatie? Contacteer ons of vraag een prijsofferte.

Bent u benieuwd naar fiscale vertegenwoordiging?

Wij beantwoorden al uw vragen en maken graag een vrijblijvende offerte voor u op.

Special accounts: Douane faciliteiten

Douane Faciliteiten

Special accounts: Fiscale representatie

Fiscale representatie ( BFV & AFV )

Special accounts: import Azië en VS

Import Azië en VS

Special accounts: persoonlijke oplossingen

Persoonlijke Oplossingen

Informatie Aanvraag


Veelgestelde vragen

Heeft u nog vragen?

U kunt een online formulier invullen of een mail sturen.

Wij bieden opslagfaciliteiten voor douanegoederen, pallets en beveiligde opslagruimte.

Wij zijn wereldwijd actief via een netwerk van eigen kantoren en agenten.

Natuurlijk, maar we kunnen het ook direct naar u verzenden. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Bij verzendingen vanuit Italië ontvangt u automatisch een voorafgaand bericht wanneer uw zending aankomt. Neem voor alle overige zendingen contact met ons op.

SERVICE

Wij staan wereldwijd bekend om ons vermogen om in te spelen op de specifieke logistieke behoeften van onze klanten.

Snelle Levertijden

Profiteer van elke innovatie, of het nu gaat om een eenvoudige uitbreiding van onze lucht- en zeevracht producten, of een ontwikkeling in magazijnbeheer.

24/7 Support

Ons team staat altijd klaar om met passie oplossingen te vinden die uw bedrijf ondersteunen.