E-FULFILMENT VOOR WEBSHOPS

Heeft u een webshop en bent u op zoek naar een betrouwbare e-fulfilment partner?

e-fulfilment-alpi-voor-webshops
E-fulfilment voor webshops

E-fulfilment voor webshops door Alpi: Wij helpen u snel en eenvoudig bij de verwerking van al uw webshop-goederen. Van opslag tot inpakken en verzenden. Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij zorgen dat alle bestellingen veilig en snel uw klant bereiken en we kunnen u volledig ontzorgen.

Vraag direct een gratis adviesgesprek aan en wij nemen contact met u op voor een afspraak. Het is ook mogelijk om vandaag nog een offerte op maat te ontvangen.

De voordelen van E-fulfilment voor webshops:

 • Gratis vrijblijvend adviesgesprek: Ontdek waar u kunt besparen
 • Volledige afhandeling: Alles onder één dak
 • Directe koppeling met uw verkoopsysteem (ongeacht soort shop)
 • Tevens volledige retourverwerkingen
 • Beveiligd magazijn volgens BORG III en deels BORG IV
 • Voorraadbeheer met direct inzicht in stand van zaken

E-fulfilment advies en tijdelijk 3 maanden 50% korting!

Wilt u meer informatie over de beste e-fulfilment oplossing voor uw (web)winkel of wilt u snel een offerte op maat ontvangen? Vul dan snel bovenstaande aanvraag formulier in of klik op de onderstaande button voor een uitgebreid offerte formulier, aan de hand van dit formulier kunt u binnen één werkdag een betrouwbare e-fulfilment offerte van ons ontvangen. Wilt u aan andere afspraak inplannen? Neem dan contact met ons op.

SNEL E-FULFILMENT ADVIES AANVRAGEN


DIRECT AAN DE SLAG MET

3 MAANDEN 50% KORTING EN GRATIS ADVIES

Ontvang vandaag nog uw offerte op maat.

CASE STUDY

Lees het E-Fulfilment succesverhaal van Spikes & Sparrow.

” Onze samenwerking is zeer persoonlijk en informeel, er wordt meegedacht met ons en de korte lijnen ervaren wij als zeer prettig. Alpi is goed bereikbaar en bereid om op elk moment te helpen. “ – Miriam Möller, Office Manager Spikes & Sparrow

e-fulfilment-webshops-case-study

Door uw e-fulfilment uit te besteden, kunt u zorgen voor een gegarandeerd snelle afhandeling van uw bestellingen. Denk bijvoorbeeld aan “voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden”. Verder zorgt het voor een sterk verbeterde continuïteit, een stuk zorgeloosheid, veiligheid en betrouwbaar voorraadbeheer.

Door de e-fulfilment uit te besteden, betekent dit voor uw bedrijf een stuk tijdswinst en meer aandacht voor andere aspecten van uw bedrijf (Marketing, Verkoop, Inkoop etc.). Verder zal een expediteur vanwege schaalvoordelen altijd een stuk voordeliger kunnen werken.

Dit betekent doorgaans lagere kosten. Verder hoeft u zich geen zorgen te maken over; Inslag en opslag van producten, Webshop orderpicking, Verpakken, Verzenden, Retour verweking en Voldoende en Veilige opslag.

Ja, wij kunnen alle webshops koppelen. Het is ook mogelijk om meerdere shops tegelijk te koppelen. Voorraad wordt tevens realtime gesynchroniseerd. Het aansluiten en gebruiken van webshopkoppelingen is doorgaans gratis. Echter vragen sommige webshop-leveranciers een vergoeding per koppeling (zoals Lightspeed). We hebben standaard koppelingen voor:

 • Magento 1 en 2
 • Shopify
 • Lightspeed eCom
 • WooCommerce
 • CCV Shop
 • bol.com Plaza

Overige shops worden door middel van een API gekoppeld.

U heeft zelf toegang tot het e-fulfilmentportaal. Daarin kunt precies zien wat de voorraad is, welke bestellingen u al verwerkt heeft en wat er nog besteld moet worden. Via hetzelfde portaal kunt u tevens inkoopbestellingen doorgeven. Zo weten wij exact welke binnenkomende goederen we kunnen verwachten.

Wij bieden opslagfaciliteiten voor douanegoederen, pallets en beveiligde opslagruimte.

Wij zijn wereldwijd actief via een netwerk van eigen kantoren en agenten.

Wij geloven in praktische oplossingen, aangepast aan de behoeften van de klant. Om onze doelen te bereiken, vertrouwen we op flexibiliteit, korte communicatielijnen en werken we samen met de klant. Bij ons bent u geen nummer maar een partner. Wij doen er alles aan om gezamenlijk uw doelen te bereiken.

Duizenden bedrijven over de hele wereld geven de voorkeur aan ALPI. Nog steeds is ALPI een familiebedrijf waar mensen worden behandeld als mensen. Met passie streven we ernaar om een groeiend bedrijf in een zeer concurrerende industrie te combineren, met familiale ethiek en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

SERVICE

Wij staan wereldwijd bekend om ons vermogen om in te spelen op de specifieke logistieke behoeften van onze klanten.

Snelle Levertijden

Profiteer van elke innovatie, of het nu gaat om een eenvoudige uitbreiding van onze lucht- en zeevracht producten, of een ontwikkeling in magazijnbeheer.

24/7 Support

Ons team staat altijd klaar om met passie oplossingen te vinden die uw bedrijf ondersteunen.

SaveSave

SaveSave